22 Şubat 2022 Salı

Bayşanslı Vip Avantajları

 Bayşanslı giriş sayfasından VIP üyelik adımlarına dair açıklamalarda bulunuyor. Bunun gibi VIP üye fırsatlarına da değinilir. Bayşanslı VIP avantajları nelerdir öğrenmeniz ve arkasından katılım göstermeniz kısa sürer. 

Bayşanslı VIP Yatırım Tutarları 

VIP üyeleri arasına katılmak için ilk etapta kayıt işlemlerini tamamlamalı ve ödemelere geçmelisiniz. Aylık yatırılacak olan tutara göre avantajlarından faydalanmanız mümkün olacaktır. Şöyle ki:

  • Aylık en az 5000 TL tutarına bağlı olarak VIP ayrıcalıklarına sahip olursunuz. 

  • 20.000 ile 35.000 TL için de ayrı avantajlara yer verilmektedir. 

Bayşanslı VIP hesaba dair son olarak 50.000 TL tutarı paylaşılır. Aylık ödenen tutarın yüksek tutulması VIP avantajlarının da fazla olmasında etkili olacaktır. 

Bayşanslı VIP Bonusları Nelerdir?

Bayşanslı VIP avantajları olarak başı çeken promosyonlar oluyor. İlk etapta hoş geldin fırsatları ile harekete geçmeniz sağlanıyor. VIP hoş geldin bonusları aylık yatırılan tutara göre hesaplanıyor. 

Hoş geldin bonusundan sonra gelenler de müşteri hizmetleri üzerinden talep edilebilir. Bunlar nelerdir soranlara:

  • Kayıp iadelerinden anlık olacak şekilde yararlanmanıza imkan tanınıyor. 

  • Özel olarak şans ile ekstra yatırım fırsatlarından da talepte bulunmanız sağlanıyor. 

Farklı olarak hem maç biletlerine hem de yurtdışı tatillerine değiniliyor. 50.000 TL ve üzerinde olan aylık ödemeleriniz üzerine tüm bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Yatırılacak tutar VIP avantajlarını etkiler ve yüksek tutmak beraberinde pek çok ayrıcalığı getirir. 



Bayşanslı VIP İletişim Formu 

Bayşanslı VIP iletişim formu avantajlı hizmet almak isteyenlere paylaşılıyor. Farklı sitelerde VIP üyeliği bulunanlar bu yönde seçimini yaparak görüşmeye geçiyor. Böylece:

  • Ad – soyadı, mail adresi ve telefon numarası forma giriliyor. 

  • VIP birimi sizinle iletişime geçerek avantajlardan söz ediyor. 

Farklı sitelerden üyeliğinizi taşıyor ve Bayşanslı VIP avantajları ile harekete geçebiliyorsunuz. Bunun için de müşteri temsilcilerine bağlanarak tüm merak ettiklerinize yanıt alabiliyorsunuz. 

Müşteri temsilcileri ile görüşmelerin 7 gün 24 saat boyunca gerçekleşmesi esas alınır. Türkçe olarak gerçekleşecek görüşmelere dair herhangi bir dil ayarlamasında bulunmanıza gerek kalmaz. En kısa süre içerisinde bağlantı kurar ve VIP üyelik, ödemeler, bonuslar gibi çeşitli konulara değinebilirsiniz.

Bayşanslı üyelik işlemlerine dair ana sayfasından yönlendirmelerde bulunuyor. Aynı şekilde VIP üyelik için de izlemeniz gereken adımlar sıralanır. Öncesinde Bayşanslı VIP avantajları nasıl değerlendirmeniz de kolay olacaktır. 

Bayşanslı VIP Üyelik Bonusu 

Bayşanslı VIP hesaba sahip olmak isteyenlerin aylık ödemeleri dikkate alınıyor. Ödemelere bağlı olarak farklı hoş geldin bonusu tutarlarına değiniliyor.

İlk etapta 5000 TL ve üzerinde olan yatırım işlemlerine karşı bonus aktarılır. 50 TL tutarına kazanmanıza imkan tanınır. Devamında gelen tutarlar ile promosyonlar ise şöyle:

  • 20.000 TL ve üzeri yatırıma özel 150 TL’lik üyelik bonusu aktarılır. 

  • 35.000 TL için 300, 50.000 TL yatırıma ise 500 TL olarak promosyonlar paylaşılır. 

Tüm bu tutarların aylık olduğunu unutmamak gerekiyor. Bayşanslı aylık yatırılan tutara bağlı olarak VIP hoş geldin bonusunu hesabınıza tanımlıyor.

Bayşanslı VIP Promosyonları 

VIP promosyonları olarak sadece hoş geldin fırsatı ile sınırlı kalınmaz. Tekrardan aylık yatırılan tutara göre ayrı promosyonların üzerinde durulur. 

Bayşanslı VIP avantajları olarak sıklıkla bonuslardan söz edilmektedir. Bunlar arasında olanlar:

  • Sporlara ve de oyunlara özel anlık kayıp iadelerinden yararlanmanız sağlanır. 

  • Ekstra yatırım promosyonlarından faydalanarak avantajlı hale gelmeniz esas alınır. 

Aynı zamanda yurtdışı tatilleri ve maç biletleri şeklinde özel avantajlardan söz ediliyor. Ancak bu tarz avantajlar için aylık ödemenin 50.000 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Böylece Şampiyonlar Ligi veya Final Four maç biletlerine sahip olmanız sağlanıyor. Hemen giriş yap.

Bayşanslı VIP Temsilcileri 

VIP üyelerin dikkate aldıkları bir diğer husus müşteri hizmetleri oluyor. Bunun üzerine özel yardım servislerinden söz ediliyor. 

VIP müşteri hizmetlerinden 7 gün 24 saat boyunca yararlanmanıza imkan tanınıyor. Buna ek olarak VIP temsilcilerin üzerinde duruluyor ve üyelerin:

  • Dilediğiniz gün ve de saatte temsilcilere bağlanmanıza imkan tanınıyor. 

  • Sorulara yanıt bulmanız ve de görüşlerinizi bildirmeniz esas alınıyor. 

Varsa önerilere ve de şikayetlere ilişkin temsilcilere bağlanabilirsiniz. Bayşanslı VIP avantajları olarak tüm bu yardım servislerini sıralar. Geriye ise sorularınıza yanıt bularak harekete geçmeniz kalır. Bonuslardan ödemelere ödemelerden özel turnuvalara kadar bayşanslı tv tüm hususları yakından değerlendirmeniz kolay hale gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.